Van wie is de Rozenboom?

De Rozenboom is van Lorena.

Wie speelde Meta in GTST?

Rotterdam – Paul Schotel speelde twintig jaar geleden Meta van Baak in Goede tijden. Meta was een van de eerste transgenders op de Nederlandse televisie. In Pittige tijden parodieerde Carlo Boszhard haar, mét de uitspraak ‘Ik ben Meta, ik ben een mán!

Hoeveel seizoenen Goede Tijden Slechte Tijden?

Goede tijden, slechte tijden
Start 1 oktober 1990
Afleveringen 6575 (28 april 2022)
Seizoenen 32
Netwerk of omroep RTL

Waar is café De Koning GTST?

Ook in Leimuiden zie je ze opnames maken…Cafe de Koning is de voorkant van Cafe Keizer aan de Dorpsstraat in Leimuiden.

Waar staat het huis van Ludo Sanders?

Het huis van Ludo Sanders staat namelijk in Bloemendaal en De Rozenboom is eigenlijk kasteel Hartekamp in Heemstede.

Waarom geen GTST vanavond?

Helaas, lieve GTST-fans, vanavond geen GTST. Vanwege de toespraak die Koningin Beatrix gaat houden, is er een extra lange uitzending van RTL Nieuws, waardoor de aflevering van GTST wordt uitgesteld naar morgen. Mensen er komt een dubbele aflevering.

Wie speelt Ellis Boekhorst GTST?

Stephanie LouwrierEllis Boekhorst / Gespeeld door

Ludo Sanders is in therapie in GTST en dat heeft heel wat voeten in de aarde. Actrice Stephanie Louwrier geeft gestalte aan zijn therapeut Ellis Boekhorst, een vrouw die van wanten weet.

Welke acteur gaat uit GTST?

zwarte tijden 25 maart 2022 Kiefer Zwart neemt afscheid van GTST en rol dokter Roman. Dokter Roman van Loon gaat Meerdijk verlaten. Acteur Kiefer Zwart (33) laat via Instagram weten dat er een eind komt aan…

Waar kun je gratis GTST vooruitkijken?

De soap speelt zich af in Meerdijk en is iedere werkdag te zien bij RTL4. Daarnaast kan je de soap volgen bij Videoland. Bij Videoland kijk je de soap niet alleen reclame vrij, maar kan je ook tot 5 afleveringen van GTST vooruit kijken!

Hoe kan ik GTST gratis terugkijken?

GTST terugkijken doe je op deze website Via RTL XL kun je Goede Tijden Slechte Tijden terugkijken. Als je dat binnen zeven dagen doet na de tv-uitzending, dan kan dat gewoon helemaal gratis. Nu hoef je dus nooit meer iets te missen van de avonturen uit Meerdijk!

Waar staat het huis van Ludo en Janine GTST?

Welke stoeterij Goede Tijden, Slechte Tijden?

Het is volledig fictief. Meerdijk maakt deel uit van de even goed verzonnen gemeente Berkendaal. In het begin van Goede Tijden Slechte Tijden heette het plekje Middendam en moest het aanvoelen als een grote stad à la Amsterdam.